Bedrijfsinformatie


Ontstaan

Onze geschiedenis gaat ruim 100 jaar terug. In 1904 heeft Jan Verhaag zijn eigen uitgeverij opgericht in Oldenzaal. Tijden veranderen en zo ook de klantbehoefte. De uitgeverij werd steeds meer een offset drukkerij. Door de enorme groei is het bedrijf verhuist naar Enschede, maar sinds 2009 weer stevig geworteld in Oldenzaal. Hier is onze drukkerij uitgebreid met de modernste drukpersen en -technieken en dat bleef niet ongemerkt. Bedrijven, instellingen, drukwerkmediairs, reclamebureaus en uitgeverijen uit heel het land weten drukkerij Verhaag te vinden!

Online portal

Vanaf 1 februari 2019 heeft Verhaag Drukkerij het online portal Verhaag Online volledig in eigen beheer. Voor onze vaste klanten hebben wij de webshop ontwikkelt om het bestelproces van drukwerk nog sneller en makkelijker te laten verlopen. Door de automatisering van drukwerkopdrachten hebben wij nu ook meer tijd voor klachtafhandeling en aftersales. Je profiteert daarom bij Verhaag Online van de beste prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbare service en een snelle levertijd. Graag kijken wij samen met jou naar de beste oplossing voor full-colour drukwerk.

Eigen productie

Verhaag Drukkerij is één van de grootste drukkerijen in Nederland met een uitgebreid machinepark. Onze machinepark beschikt over 2 Komori offset drukpersen, waarvan 1 met een speciale inline lak-unit. Daarnaast hebben wij 3 hoogwaardige HP Indigo persen, waaronder de meeste unieke van Nederland! De HP Indigo 10.000 met groot formaat 50x70cm.

Naast deze druktechnieken kunnen wij jouw drukwerk volledig in-huis afwerken. Niets is ons te gek! Wij kunnen o.a. snijden, lamineren, all-over lakken, vouwen, hechten, stansen, rillen, boren, vergaren, sealen, verpakken etc. Zelfs handwerk of verspreiding van drukwerk kunnen wij verzorgen.

Partners

Dankzij onze productie en de samenwerking met onze vaste leveranciers, zijn wij in staat een groot variatie aan drukwerk te realiseren. Wij beschikken hierdoor over zeer korte communicatielijnen met als resultaat dat wij een snelle doorlooptijd hebben en hoogwaardige producten leveren.

ISO-norm

Onze offset drukkerij is Fogra ISO 12647-2 gecertificeerd wat inhoudt dat we produceren volgens een Europese standaard en daarmee een voorspelbaar product maken die ook bij herhaalopdrachten gelijk is aan jouw eerste drukopdracht.